De bewoners doen rustig aan na een geslaagd kerstdiner

De bewoners doen rustig aan na een geslaagd kerstdiner

Wat gebeurde er na het kerstdiner nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners hebben hun buikjes rond gegeten en weten niet zeker wat ze de rest van de avond gaan doen. Ik heb geen zin om weer van alles te doen laat Billy met een zucht weten. De overgebleven bewoners stemmen hiermee in en één voor één verzamelen ze bij de kachel op de banken. De koppeltjes in Utopia berekenen vervolgens hoelang ze naar elkaar toe moeten reizen in de buitenwereld. Chipp en Fay schrikken ervan want zij wonen ongeveer twee uur van elkaar vandaan. Ook krijgt Chipp de vraag wat het moeilijkste is aan zijn relatie in Utopia. Demi zegt hij met een grijns op zijn gezicht. De tweeling reageert hier opvallend positief op en vertellen dat ze het op een of andere manier ook wel weer snappen. Over de verdere avond valt niet heel veel meer te vermelden, het verliep vrij rustig. We komen snel weer met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *