Linda en Johan hebben een goed gesprek over hun frustraties

Linda en Johan hebben een goed gesprek over hun frustraties

Sinds de Utopia markt van vorige week ligt Johan flink onder vuur. Dit omdat hij niet hard genoeg zou hebben gewerkt en zich niet aan de planning hield. Na het centraal van vandaag zoeken Johan en Linda elkaar op om nog eens te praten over alle irritaties. Linda begint te vertellen dat ze het gedrag van Johan tijdens de Utopia markt echt niet kon waarderen. Johan antwoordt dat hij constant afgebrand werd en dat hij daardoor geïrriteerd raakte. Het tweetal praat rustig over alles wat er de afgelopen week is gebeurd en lijkt iets nader tot elkaar te komen. Johan vertelt ook dat hij er niet van houdt dat mensen achter zijn rug om praten. Dat vind ik schijnheilig benadrukt hij. Als mensen naar me toe komen ben ik namelijk niet te beroerd om te praten legt hij verder uit. Linda snapt Johan zijn frustratie en is blij dat de twee de lucht een beetje hebben weten te klaren. Ik vind het fijn om je gesproken te hebben want het zat me niet lekker besluit Linda. Hoe lang zal het goed gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *