José ontvangt vervelend nieuws

José ontvangt vervelend nieuws

Linda heeft de post van José van vanochtend achtergehouden, zodat ze rustig de tijd kon nemen om uit te slapen. Na een goede nachtrust komt José uiteindelijk uit haar caravan gewandeld richting de loods. Eenmaal in de loods besluit ze direct naar Linda toe te lopen. Linda heeft een brief voor José die ze aan haar voorleest. In de brief staat dat haar hond ingeslapen moet worden, omdat haar hond niet meer wil eten. Terwijl José dit hoort barst ze in tranen uit. Het was ook wel te verwachten hé zucht José. Het valt haar zwaar terwijl ze ook aangeeft dat het haar oplucht. Het zijn gewoon mijn kinderen sluit ze af. Linda weet zichzelf niet echt een houding te geven, ze knuffelen elkaar en zo probeert ze haar te troosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *