René krijgt een bijzondere brief die de nodige emoties oplevert

René krijgt een bijzondere brief die de nodige emoties oplevert

Enige tijd terug heeft René zijn haar af laten knippen en het laten doneren. Afgelopen avond, vlak voordat de kookwedstrijd begint krijgt hij een brief in zijn handen gedrukt van Billy. De afzender blijkt stichting Haarwensen te zijn. René leest de brief voor, terwijl de bewoners zich om hem heen verzamelen. In de brief wordt René bedankt voor het doneren van zijn haar. Ook staat erin vermeld dat het haar gebruikt wordt voor een pruik voor kinderen om medische redenen. Als René dit leest verschijnt er een lach op zijn gezicht, dit wist hij nog niet en hij vindt het een mooi gebaar. Hij is duidelijk ontroerd, net als de rest van de groep. Ze geven een luid applaus voor René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *