Wie heeft de kookwedstrijd 2.0 gewonnen?

Wie heeft de kookwedstrijd 2.0 gewonnen?

Afgelopen avond stond de finale van de kookwedstrijd 2.0 op het programma. We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Welk team wint? Het mannen of vrouwenteam?

Om 18:00 uur hebben de bewoners alles klaarstaan voor het evenement. Chef-kok John is ondertussen ook al in Utopia en kletst met de bewoners over het eten. Iets na zessen komen de gasten het Utopia terrein op. De bewoners ontvangen ze hartelijk en zorgen ervoor dat iedereen een plekje heeft. Het is gezellig druk in de loods. De bezoekers genieten van de gerechten. Maar de bewoners lijken geen moment te vergeten dat dit de finale van de Kookwedstrijd 2.0 is. Er wordt heen en weer gerend en het de bezoekers zo goed mogelijk naar hun zin gemaakt. Dat de bewoners spanning hebben wordt wel duidelijk. Bij de mannen is er een gast die zegt geen hoofdgerecht te hebben gekregen. Billy is opmerkzaam en ziet dat het niet helemaal lekker loopt bij de tegenstander. Er is echt paniek nu bij de mannen zegt ze. Gelukkig worden er ook genoeg complimentjes uitgedeeld door de bezoekers. Lekker was het. Heerlijk krijgt Billy te horen. Ook het eten van de mannen wordt gewaardeerd. Als alle gerechten geserveerd zijn verzamelen alle bewoners zich rond chef-kok John, met het gezicht gericht op de bezoekers. Ik ben trots op beide teams begint John. Jullie hebben de gasten telkens weten te verrassen en dat hebben jullie goed gedaan. Ik heb nog nooit zo veel fooi moeten tellen. Zowel de tassen van de mannen als de vrouwen waren rijkelijk gevuld voegt hij eraan toe. Daarna is het tijd om bekend te maken wie er gewonnen heeft. John laat het aan de teamleiders Billy en Chipp over om de envelop met daarin de prijs te openen. De hoofdprijs is een geheel verzorgde avond in een feest bus. Maar wie heeft er gewonnen? Het lag dicht bij elkaar. Maar we hebben een grote winnaar. De Kookwedstrijd 2.0 is gewonnen door… waarna John een lange stilte laat, die gevuld wordt door tromgetroffel van de bezoekers. De mannen schreeuwt Johan dan. Het feest bij de mannen barst los. Zij hebben gewonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *