Heeft het mannenteam 500 euro fooi gehad en daarom gewonnen?!

Heeft het mannenteam 500 euro fooi gehad en daarom gewonnen?!

Na de onthulling van de winnaar van de kookwedstrijd 2.0 praten José en Linda na in de keuken. Linda laat aan haar weten dat Cemal en Senna beweerden dat een gast 500 euro fooi aan de mannen heeft gegeven. Hier valt niet tegen op te boksen volgens haar. Dan gaat het ook niet meer om het koken benadrukt José. Wat later besluit Linda verhaal te halen bij chef-kok John. Johan verzekert haar op zijn beurt dat er niet zo veel in de envelop zat maar dat het wel veel fooi was. Ook Madilia heeft het verhaal van de 500 euro fooi gehoord en klopt even later ook aan bij John om het na te vragen. Maar de mannen lijken toch echt de eerlijke winnaar te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *