Demi, Fay en Chipp vieren uitgebreid kerst in het kasteel

Demi, Fay en Chipp vieren uitgebreid kerst in het kasteel

Afgelopen avond is er nog meer in Utopia gebeurd. Zo werd er in het kasteel van de tweeling kerst gevierd. Nadat de bewoners toen nog jarige Mehmet een cadeaucheque van 75 euro hebben gegeven voor zijn verjaardag, gaan Demi, Fay en Chipp terug naar het kasteel. Met z’n drieën besluiten ze kerst te vieren en ze proosten op hun goedlopende bv. Daarna is het echt tijd voor de cadeaus en één voor één worden de pakjes onder de boom uitgedeeld. Enthousiast reageren ze op de cadeaus die ze voor elkaar hebben gekocht. Kleren, schoenen en sieraden worden stuk voor stuk uitgepakt, ze hebben elkaar goed verwend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *