René heeft veel gedronken, hij is zelfs met een dronken gevoel opgestaan!

René heeft veel gedronken, hij is zelfs met een dronken gevoel opgestaan!

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Beau is als een van de eerste op en terwijl ze aan het ontbijten is, komt Mehmet naar beneden gestrompeld. Hij heeft het afgelopen avond erg laat gemaakt en de geluiden van Beau in de woonkamer hebben hem wakker gemaakt. Mehmet vraagt aan Beau of hij in haar Beauhutje mag slapen. Hoewel Beau het zelf prima vindt, laat ze wel aan hem weten dat ze B&B-gasten heeft. Er zit dus niets anders erop voor Mehmet om gewoon weer op de vide verder te slapen. Johan is ondertussen buiten bezig met de aggregaat. Niet veel later komt er een busje het Utopia terrein op rijden, die de aggregaat komt ophalen. Johan is blij dat hij op tijd wakker is, aangezien hij een wekker had gezet maar deze niet is afgegaan. Als hij even later de loods in loopt is René ondertussen ook wakker geworden. Hij laat weten dat hij het erg laat heeft gemaakt en veel heeft gedronken. Hij heeft zelfs het gevoel dat hij nog steeds dronken is en met z’n handen slaat hij voor z’n ogen, terwijl Johan een kopje koffie voor hem zet. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen? We komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *