Romy doet verslag van hoe dronken Cemal wel niet was

Romy doet verslag van hoe dronken Cemal wel niet was

Afgelopen avond na de finale van de kookwedstrijd 2.0 bleef het nog lang gezellig Onder meer Cemal vierde de overwinning met een stevige borrel en mannen gingen tot in de late uurtjes door. Het resulteerde in Romy die een meer dan aangeschoten Cemal hun caravan in zag waggelen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat Cemal zo dronken was. Ik moet het even laten bezinken begint Romy met haar verslag tegenover Demi en Fay. Ik ging best wel vroeg naar bed en was al vijf uur lang aan het slapen. Om 04.30 uur komt Cemal lachend binnen. Ik ben heel erg dronken zegt ‘ie gaat Romy verder terwijl hij Cemal na doet met een bezopen tongval. Romy wist niet wat ze meemaakte en moest hem, die ook nog eens misselijk was, het bed in helpen. Waarschijnlijk doen een aantal mannen vandaag rustig aan… René had ook al een dronken gevoel op deze nieuwe dag

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *