José is ontroostbaar, haar hondje is overleden

José is ontroostbaar, haar hondje is overleden

Al dagenlang is José verdrietig over haar zieke hond Erwtje. Eigenlijk wacht de sieradenmaakster op een brief met het nieuws dat haar geliefde huisdier is overleden. Vandaag ontdekt Linda een brief in de brievenbus die voor José is bestemd. Ze loopt naar José toe en fluistert of ze even mee kan lopen, omdat ze post heeft voor haar. Op de vide maakt José de brief open en ze krijgt het meteen al te kwaad. Snikkend vraagt ze aan Linda of zij het voor kan lezen. In de brief staat beschreven dat Erwtje inderdaad is overleden. Terwijl Linda de brief voorleest, laat José haar tranen lopen. Het nieuws valt haar overduidelijk zwaar en in Linda haar armen huilt ze uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *