Johan en Mehmet hebben een flinke ruzie over een tafel

Johan en Mehmet hebben een flinke ruzie over een tafel

De bewoners zijn inmiddels begonnen met het opruimen van de loods. Het was afgelopen avond tijdens de finale van de kookwedstrijd erg gezellig maar dat betekent ook dat niet iedereen goed heeft geslapen. Dit zorgt voor de nodige spanningen in de loods. Als Romy en Mehmet een tafel uit de woonkamer willen verplaatsen, wijst Johan hen erop dat de tafel niet geschoven mag worden. Romy verzekert Johan ervan dat ze de tafel zullen optillen in plaats van schuiven. Als Johan dan nog een keer laat weten dat er echt niet met de tafel geschoven mag worden, schiet Mehmet uit zijn slof. Whatever schreeuwt hij terug. Deze reactie zorgt ervoor dat Johan ook zijn zelfbeheersing verliest. Whatever? F*ck you, pannenkoek roept hij boos. En stampt vervolgens naar buiten waar hij nog even door raast over Mehmet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 13:45

    Johan Johan toch wat heb je een kort lontje , als de bewoners iets over jou zeggen ben je boos en jij mag blijkbaar over hun wel het nodige zeggen ga ook naar huis en neem er nog een paar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *