Johan is blij dat hij flink aan de gang kan nu hij voor Chipp zijn bv werkt

Johan is blij dat hij flink aan de gang kan nu hij voor Chipp zijn bv werkt

Een paar dagen geleden hebben Johan en Chipp afgesproken dat Johan zich splitst van Utopia bv en aan zal sluiten bij de bv van Chipp en Demi en Fay. Vandaag wil Chipp Johan duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn nu hij zich bij zijn bv heeft aangesloten. Hij neemt hem mee naar het kasteel, om hem met eigen ogen te laten zien wat voor voordelen de afgesplitste bv heeft. De kerstcadeaus van afgelopen avond liggen over de hele kamer en ook de nieuwe bank is het gevolg van het succes van Chipp zijn bv. Het is zo lekker dat niemand erover kan zeiken merkt Chipp op.  Johan knikt instemmend en hij vindt het fijn dat hij de vrijheid heeft om in producten te investeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *