Chipp heeft een idee bedacht hoe Beau geld kan verdienen

Chipp heeft een idee bedacht hoe Beau geld kan verdienen

Nadat Chipp aan Johan heeft laten zien wat de afsplitsing van de bv voor voordelen oplevert, loopt hij door naar de hut van Beau, waar Beau bezig is. Chipp heeft namelijk een idee voor haar bedacht. Ik heb weer een meesterplan begint hij met een lach op zijn gezicht. Beau kijkt hem verwachtingsvol aan. Chipp vertelt daarna wat hij van plan is. Wat dacht je van borrelen met Beau? stelt hij voor. En legt uit dat het de bedoeling is om bezoekers gezellig een drankje te laten doen met Beau. En laat weten dat hij van meerdere mensen gehoord heeft dat ze Beau erg gezellig en lief vinden en daarom denkt hij dat dit plan een succes kan worden. Beau luistert aandachtig en ook haar lijkt het een leuk idee. Toch twijfelt ze nog wel een beetje. Wie wil er nou met mij een borrel drinken vraagt ze zich hardop af. Chipp wuift de twijfel weg en hij overtuigt haar ervan dat er heus wel genoeg interesse zal zijn. De twee besluiten het gelijk op de webwinkel te zetten en sluiten een weddenschap af, als er vandaag al drie borrels worden geboekt krijgt Beau een borrel van Chipp en als het er minder zijn krijgt Chipp een borrel van Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *