Beau en de tweeling praten over de ruzie tussen Beau en Johan

Beau en de tweeling praten over de ruzie tussen Beau en Johan

Beau en Johan praten nog steeds niet met elkaar sinds de ruzie over de Utopia markt en hoewel Beau het graag wil goedmaken, lijkt het er niet op dat Johan haar wil vergeven. Deze middag praten Demi en Fay er met Beau over. Fay vindt het maar zonde dat de twee niet meer met elkaar praten en merkt op dat Beau alleen maar tegen hem uit is gevallen omdat ze zoveel om hem geeft. Je uit het tegen de mensen om wie je geeft, dat moet hij misschien ook beseffen vervolgd ze wijs. Beau is het hiermee eens en zegt dat ze dit al tijdens het centraal aan Johan heeft laten weten. Jullie konden het zo goed vinden en nu is dat ineens weg. Dat is toch jammer reageert Fay. De tweeling vraagt daarna of Beau denkt dat het nog goedkomt maar dit durft ze niet te zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *