De tweeling heeft mot met José om een armbandje

De tweeling heeft mot met José om een armbandje

Demi en Fay hebben José gevraagd om een armbandje voor hun te maken. Nu komen ze tot de ontdekking dat ze gewoon moeten betalen voor het bandje, iets wat ze niet zagen aankomen. Demi en Fay denken dat dit mogelijk te maken heeft met de eerdere ruzie die Chipp gisteren met José had. Ik heb het voor jullie en voor Senna gemaakt legt José uit. Maar jullie zijn niet zo armlastig als Senna en die betaalt ook gewoon voegt ze eraan toe. Daarna blijkt dat José in eerste instantie helemaal geen armbandje voor Demi en Fay wilde maken en dat kwam inderdaad door haar ruzie met Chipp. Wat later zag José in dat ze de ruzie niet met de tweeling had en is daarom toch aan de slag gegaan. Demi en Fay willen er graag geld of een product uit hun shop voor geven nu ze weten dat ook Senna gewoon betaald heeft. Maar José blijkt toch nog wat geïrriteerd. Jullie mogen de armbandjes hebben of niet. Zo simpel is het gewoon zegt José. Als je ze niet mooi vindt, mogen ze de kachel in. Ik ga het verder niet meer over hebben en wil geen discussie benadrukt ze. De tweeling zien het helemaal niet als een discussie en geïrriteerd gaan ze uit elkaar. Die is niet goed besluit Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *