Johan ontvangt zijn moeder en vrienden in Utopia

Johan ontvangt zijn moeder en vrienden in Utopia

Het is vandaag een extra leuke dag voor Johan. Hij verwacht namelijk bezoek. In zijn boot wacht hij geduldig tot het moment daar is. Als zijn moeder en vrienden het Utopia terrein oplopen loopt Johan blij naar hen toe. Senna loopt ook mee. Johan begroet zijn moeder en vrienden met een dikke knuffel en neemt ze mee naar de loods, waar hij al de banken heeft klaargezet voor ze. In de loods worden ze meteen vrolijk begroet door Beau en wat later komen ook de andere bewoners gedag zeggen. Daarna is het tijd om lekker bij te kletsen. Johan zijn dag kan niet meer stuk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *