Linda, Madilia en José zijn het zat dat zij altijd moeten opruimen

Linda, Madilia en José zijn het zat dat zij altijd moeten opruimen

De vrouwelijke bewoners zijn de afgelopen tijd erg ontevreden over de mannen en het feit dat ze zo weinig doen in Utopia. Ook vandaag lopen de irritaties weer hoog op als Linda aan het opruimen is. Door de kookwedstrijd van afgelopen avond is er veel rommel en afwas in de keuken. Ik vraag me echt af waarom ik dit aan het doen ben. Het interesseert niemand ook maar ene f*ck, echt niet zucht Linda. Madilia en José begrijpen meteen wat ze bedoelt. Madilia merkt op dat sowieso geen een van de mannen heeft geholpen, behalve Cemal. Zij zelf heeft afgelopen avond nog lopen schoonmaken, zonder hulp van de mannen. Geen man te bekennen eindigt ze geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *