José en Mehmet bespreken hoe Utopia eruit zou zien als Johan er niet zou wonen

José en Mehmet bespreken hoe Utopia eruit zou zien als Johan er niet zou wonen

In de keuken hebben José en Mehmet het over de huidige groep. Ook hebben ze het over de vorige stemronde. De twee zijn heel benieuwd hoe het ervoor had gestaan als Johan, die toen de meeste stemmen ontving van de groep Utopia zou hebben verlaten. Johan beseft niet dat hij thuis had kunnen zitten benadrukt José tegenover Mehmet. Daar heeft hij maling aan en terecht ook reageert Mehmet. José is op haar beurt vooral heel benieuwd wat er precies anders zou zijn als er voor Johan iemand anders in de plaats zou komen. Mehmet is hier ook wel benieuwd naar volgens hem stokt het nu een beetje. Hij mist een echte gamechanger in de groep, iemand die houdt van flink aanpakken. Dit gaat niet lang meer zo door hoor voegt hij eraan toe. Voorlopig moet de groep het even doen met elkaar want voorlopig gaat er niemand naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *