René en José praten weer tegen elkaar, het gaat alleen niet van harte

René en José praten weer tegen elkaar, het gaat alleen niet van harte

Het is de laatste tijd erg stil tussen René en José, maar José haar verdriet om haar overleden hondje brengt de twee weer aan het praten. Ik ben blij dat je net even naar me toekwam zegt ze tegen René. Ja, natuurlijk antwoordt René. Maar José laat weten dat het voor haar niet zo natuurlijk was, aangezien René de vorige keer dat zee verdrietig was om haar hond in haar ogen veel te koeltjes omging met haar verdriet. René probeert nogmaals uit te leggen waarom hij op die manier reageerde maar dat gaat er bij José nog altijd niet in. Ik kwam naar jou toe en dat was de grootste fout die ik had kunnen maken benadrukt ze. René vraagt waarom ze überhaupt naar hem kwam. Omdat ik dacht naar een vriend te gaan antwoordt José. René denkt op zijn beurt dat hij misschien niet de juiste persoon was voor José om naartoe te gaan en dat is voor José nu ook wel duidelijk. Erg soepel loopt het gesprek nog niet maar het tweetal praat in ieder geval weer met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *