Demi en Fay krijgen familie bezoek in Utopia

Demi en Fay krijgen familie bezoek in Utopia

Zo vlak voor kerst wil iedereen natuurlijk bij zijn familie zijn. Dat is niet voor alle bewoners mogelijk maar voor Demi en Fay wel. De tweeling ontvangt net als Johan namelijk ook familie in Utopia. Demi en Fay kunnen niet wachten en gaan al vroeg voor de poort staan om het gezelschap op te wachten. Ik kan bijna niet meer, sta helemaal te shaken zegt Fay tegen haar zus.  Na enkele minuten gaat de poort open en rennen Demi en Fay gillend naar hun familie. Er wordt vervolgens geknuffeld alsof ze elkaar tijden niet gezien hebben en dat is ook zo. Ik kan gewoon niet geloven dat jullie er zijn zegt Fay geëmotioneerd. De dag van de tweeling kan ook niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *