José praat zeer negatief over Chipp

José praat zeer negatief over Chipp

In het lange gesprek van René en José nemen de twee samen hun mede bewoners door. Met wie kunnen ze goed en met wie minder? José is niet van plan zichzelf in te houden en geeft Chipp de volle laag. Hij heeft duidelijk problemen met mensen die ouder zijn en proberen wijzer te zijn. Hij laat zich helemaal niets zeggen. Hij weet zelf niet hoe dom ze klinkt zegt ze tegen René. Hij hoort het op zijn beurt allemaal stilletjes aan. Chipp zou een mannetje zijn waar ik een keer gesprek mee voer en wie ik vervolgens vergeet gaat José verder. René denkt dat Chipp nog wel zijn excuses zal aanbieden voor een aantal van zijn acties maar dat is voor José te laat. Ik kan hem niet meer serieus nemen. Ik kan wel een demonstratie geven. Als ik wat tegen hem zeg, begint hij eerst te mompelen en dan te schreeuwen voegt ze eraan toe. René blijft kalm luisteren en lijkt er weinig voor te voelen om zich in het verhaal van José te mengen. Ik weet niet eens oud hij is maar ik hoop voor hem nog niet 25 jaar oud. Anders is ‘ie wel heel erg dom voegt José eraan toe. Na een lange stilte, René houdt zich nog steeds afzijdig, is José klaar met haar zegje. Chipp en José zullen waarschijnlijk niet zo snel vrienden worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:28

    Rit was de laatste keer dat jullie mijn brief weigeren je zal van deze kijker geen last meer hebben de waarheid is ook zo moeilijk te aanvaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *