Wat is er de ochtend van 24 december in Utopia gebeurd?

Wat is er de ochtend van 24 december in Utopia gebeurd?

De ochtend van deze nieuwe dag in Utopia is inmiddels alweer voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners hebben lekker uit geslapen, om 10:30 uur gaat dan toch echt het licht aan en is het tijd voor de groep om aan hun dag te beginnen. De B&B gasten zijn echter wel vroeg wakker wat betekent dat Romy en Beau een ontbijtje voor hen moeten verzorgen. Ook René en Johan zijn de dag al begonnen, René heeft de koeien verzorgd en Johan kletst samen met Beau en Romy nog wat met de B&B gasten. Rond 11:00 uur is het tijd voor hen om uit te checken, Linda Romy en Beau brengen de B&B gasten netjes naar de poort waar ze hen uitlaten. Ook in het kasteel worden Chipp en de tweeling langzaam wakker. Hoewel er niks meer dan een hoopje dekens te zien is in het bed van Chipp, lijkt het er op dat Demi met het juiste been uit bed is gestapt. Zingend werkt ze de foto’s op haar muur naast haar bed bij. Wat ben jij vrolijk hoor je Fay van onder de dekens zeggen. Wat zal deze dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *