Beau, Romy en Billy besluiten minder te werken in Utopia

Beau, Romy en Billy besluiten minder te werken in Utopia

Nadat alle bewoners de hele ochtend hebben uitgeslapen, verzamelen Romy, Beau en Billy zich bij de kledingkasten en roddelen ze over de mannelijke mede bewoners. De vrouwen ergeren zich eraan dat de mannen niets meer doen in en rondom Utopia. Ik heb gisteren de mannen alleen maar zien zitten op de banken laat Beau met een zucht weten. De vrouwen spreken af om niets meer te doen behalve evenementen, de B&B, massage en high teas, we moeten het gewoon niet meer doen. Want de mannen doen het ook niet vervolgd Beau op een negatieve toon. De vrouwen speculeren daarna ook over het einde van Utopia. Er gaan verschillende soorten eindplannen door de loods en Billy heeft zo ook haar eigen plan. We doen elke maand een grote veilig van spullen uit Utopia stelt ze voor. Het plan is om elke maand spullen te veilen die ze niet meer nodig hebben en zo het potje van De Utopiaan van het Jaar te spekken. Het drietal reageert hier positief op en ze besluiten het op een later moment aan de groep voor te stellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 16:21

    Eerst in hongerstaking om Utopia te redden van de ondergang en vervolgens niemand die de handen uit de mouwen willen steken? Zo gauw mogelijk de stekker eruit halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *