Johan vraagt of hij bij Billy mag slapen als zijn boot echt weg moet

Johan vraagt of hij bij Billy mag slapen als zijn boot echt weg moet

Johan heeft te horen gekregen dat zijn boot waarschijnlijk wordt opgehaald en omdat de boot zijn slaapplek is, ontstaan er bij hem zorgen. Stel je nou voor hè begint Johan tegen Billy. Mijn boot wordt opgehaald. Dan heb ik een probleem en kan ik nergens slapen. Hoewel Billy het zielig vindt voor Johan schiet ze toch in de lach door de manier waarop Johan zijn verhaal begint.  Slaap maar op de vide grapt Billy. Kan ik in dat geval bij jou slapen vraagt Johan met grote puppy ogen. Billy schrikt ervan, overweeg jij nu omdat je boot weg gaat, zomaar om bij je aartsrivaal op de kamer te liggen? reageert Billy met een lacht. Nieuw jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen gaat Johan verder. Billy twijfelt over hoe ze hier antwoord op moet geven en vraagt hem wat er gebeurt als zij slaande ruzie krijgen, steek je me dan in de fik? Dat zou ik nooit doen, dat is zonde van het penthouse antwoordt Johan hier op. Wij hebben toch nooit ruzie voegt hij eraan toe met een pokerface. Je mag altijd bij me slapen Johan, dat weet je sluit Billy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:16

    nee hij meent er geen moer van hij is benieuwd wat Billy antwoord,natuurlijk wil ze dat graag,liever gisteren als vandaag ze staat al een tijdje droog.En dan kan ze Beau jaloers maken , daar is ze ook al een tijd aan het stoken tussen die twee.

  2. Sientje at 14:24

    Dit is niet te geloven ..niet bij dat secreet Johan die je constant achter je rug zwart maakt bij iedereen en iedereen tegen je opzet ! Valse kreng

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *