José begint positief aan haar dag ondanks alle negativiteit

José begint positief aan haar dag ondanks alle negativiteit

José heeft de laatste paar weken een zware tijd gehad in Utopia, gisteren heeft ze het bericht gekregen dat haar hond Erwtje is overleden. Met een emotionele brief van haar ex man heeft ze op haar eigen manier wel goed afscheid van haar hondje kunnen nemen. Na een goede nacht zit José weer fris en fruitig aan de woonkamertafel, toch zien meerdere bewoners dat ze zich nog niet helemaal lekker voelt. Daarom besluiten Cemal en Madilia naast haar te zitten en proberen ze leuke onderwerpen naar boven te halen. Cemal begint over de doelen die José nog wil waarmaken in Utopia. Ik wil weer meer gaan schilderen, zo kan ik lekker mijn gedachtes op nul zetten zegt José. Ook Madilia doet haar uiterste best om José een goed gevoel te geven en ze geeft haar een schoudermassage. Zo begint José haar dag toch met een positief.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *