Beau heeft een speciaal cadeau voor José

Beau heeft een speciaal cadeau voor José

Na de aanloop en het overlijden van het hondje van José, is er de afgelopen dagen veel steun gekomen uit onverwachtse hoeken. Ook Beau besluit vandaag om wat te knutselen voor haar. Terwijl Beau naar José toeloopt met het cadeautje vertelt ze eerst aan Romy en Billy wat haar idee erachter is. Ze heeft niks om naar te kijken of om aan haar hondje terug te denken, dus daar heb ik wat voor gemaakt zegt Beau. De dames vinden het altaar een mooi gebaar en wensen haar succes. Daarna loopt Beau richting de caravan van José en is lichtelijk gespannen. Het kan zomaar verkeerd overkomen mompelt ze in zichzelf. José ziet Beau aan komen lopen en doet haar deur alvast open. Beau geeft haar het altaar en waarna ze direct een  knuffel krijgt. Ik vind dit zo intens lief van je zegt José terwijl ze Beau nog even stevig vasthoudt. De twee praten nog even door over Erwtje en samen geven ze het cadeautje een mooi plekje in de slaapkamer van José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *