Johan geeft op kerstavond een besloten bootfeest

Johan geeft op kerstavond een besloten bootfeest

Hoe verliep kerstavond in Utopia? In de komende berichten zullen we daar over schrijven. Zo heeft Johan besloten kerstavond te vieren op zijn boot.

Johan besluit dat hij een bootfeestje wil geven. En in zijn eentje is hij al het benodigde materiaal voor het feestje aan het verzamelen. Een biertap, glazen en natuurlijk zijn eigen boot zijn van de partij. Terwijl hij alles aan het uitdenken is, verzamelt hij zijn vrienden om hem hierbij te helpen. Uiteindelijk zijn alleen Senna en René uit de loods gekomen om Johan te helpen. De mannen hebben de biertap meegenomen en krijgen met veel moeite de tap op de boot. Alles staat nu klaar en er moeten alleen nog genoeg aansluitingspunten komen, gelukkig maakt Johan zichzelf daar niet zo druk om. Het wordt een besloten bootfeest roept Johan terwijl enkele bewoners komen kijken. Alleen mensen die me niet genaaid hebben mogen komen benadrukt hij. Dit betekent dus dat alleen Chipp, Fay, Demi, Baldr, Senna en René naar het besloten bootfeestje mogen komen. Ah, ik ben zo blij dat ik mag komen schreeuwt Demi terwijl ze terugloopt naar de loods.

Na de nodige voorbereidingen en het nodige geklaag vanuit de loods, waar we zo uiteraard op terug komen begint het bootfeest. De biertap staat op de boot, de kerstlichtjes zijn opgehangen en de borrelhapjes zijn klaar om geserveerd te worden. Als Baldr, Chipp, Demi, Fay, Johan, René en Senna zich bij de boot verzamelen kan het feest officieel beginnen. In de loods is het een heel ander sfeertje. Al eerder vandaag lieten de andere met name vrouwelijke bewoners weten dat ze absoluut niet gecharmeerd zijn van dit besloten feestje. Ze zijn fel tegen het splitsen van de groep en vinden het niet oké dat de rest niet is uitgenodigd. Hij zorgt voor onrust en groepjes aldus Madilia. Billy vindt op haar beurt dat ze zich vooral niet moeten laten kennen. En besluiten met zijn allen lekker te gaan bankhangen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:56

    Hele mooie actie van Johan. ..alleen een beetje jammer voor de andere mensen die zich mee hebben gelopen in Billy val en die zijn nu ook uitgescheten bij sommige bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *