Romy, Beau, Billy, Linda en Madilia zijn woedend door het besloten bootfeest van Johan

Romy, Beau, Billy, Linda en Madilia zijn woedend door het besloten bootfeest van Johan

Johan hield tijdens kerstavond een besloten bootfeestje en hier zijn maar zeven van de vijftien bewoners voor uitgenodigd. Hier wordt door veel bewoners dan ook negatief op gereageerd. Romy en Beau nemen elkaar apart en ze laten aan elkaar weten wat ze ervan vinden. Ik word er gewoon ongemakkelijk van zegt Beau tegen Romy. De twee vinden het niet fijn dat er hierdoor weer groepen worden gecreëerd. We zijn één groep en zo moet dat ook gewoon blijven gaat Romy met een zucht verder. Wat later komt ook Billy bij haar twee mede bewoners zitten. Ik vertik het om me hierom druk te maken benadrukt ze. Toch vinden de vrouwen het niet leuk dat Johan dit doet op kerstavond. Hij heeft gewoon een vat bier meegenomen naar zijn boot hé vervolgd Romy geïrriteerd. Billy houdt Romy rustig en ze spreken af hier later op terug te komen als de rest erbij is.

Maar niet alleen Romy, Billy en Beau zijn gepikeerd over de actie van Johan ook Linda en Madilia hebben gehoord van Johan zijn besloten bootfeestje. Sneue types zijn het hier joh, niemand durft tegen hem in te gaan zegt Linda. Na heel wat gemopper en geklaag komt ook Billy naar hen toe gelopen. We gaan alle taken opzeggen en we doen allemaal helemaal niets meer zegt Billy vastberaden. De rest reageert hier enthousiast op en bespreken alvast hoe ze dit gaan doen. Terwijl Linda dit hoort bloeit ze op. Ik stop overal mee schreeuwt ze door de keuken. Al klagend gaan Linda en Madilia door met koken en kalmeren weer wat. Er hangt een zichtbare spanning in de loods en er staat nog heel wat te gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *