Demi, Romy en Fay bedenken een verzoeningsactie voor Beau en Johan

Demi, Romy en Fay bedenken een verzoeningsactie voor Beau en Johan

Demi en Fay hebben afgelopen avond een goed idee en bespreken dit met Romy. De tweeling neemt haar apart in de bistro en vertellen dat ze iets voor Beau en Johan willen regelen. De twee praten al dagen niet meer tegen elkaar door een akkefietje na de Utopia markt en dit moet veranderen vindt de tweeling. Volgens mij willen ze namelijk heel graag met elkaar praten maar Johan is gewoon heel koppig zegt Fay. Demi en Fay vertellen verder dat ze de bistro willen versieren en daar een borrel voor de twee willen organiseren. Super leuk. Ik vind het geniaal reageert Romy enthousiast. Het zal een verrassing voor zowel Beau als Johan zijn. Ze zijn heel benieuwd hoe de twee gaan reageren en of ze überhaupt openstaan voor dit idee.

Romy en Demi besluiten daarna op Beau af te stappen. We hebben je even nodig begint Romy als ze haar op de bank vinden. Met zijn drieën lopen ze terug naar de bistro. Daar leggen ze het idee aan Beau voor. Niemand mag met kerst alleen zijn bedrukt Demi. Beau denkt dat Johan hier niet positief op zal reageren. Als iets moet, doet hij het niet benadrukt ze. En heeft Johan al vaker verteld waar haar emotie destijds vandaan kwam maar dit heeft nog niet tot iets positiefs geleid. Johan blijft boos. Demi vindt dat Johan er veel te zwaar aan tilt. Fay loopt vervolgens de bistro binnen en heeft slecht nieuws. Johan wil op dit moment niet praten met haar. Beau wist dat Johan zo zou reageren maar vindt het wel heel lief dat de vrouwen deze verzoeningsactie op touw zetten. Beau herhaalt nogmaals dat ze meerdere pogingen heeft gedaan om het uit te praten met Johan. Ik mis hem wel als vriend eindigt ze. Komen de twee ooit nog bij elkaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *