Een aantal bewoners gaan door Johan zijn gedrag het werk neerleggen als een soort protest

Een aantal bewoners gaan door Johan zijn gedrag het werk neerleggen als een soort protest

Het besloten bootfeest zorgt afgelopen avond voor een hoop commotie in de groep. Ook Billy is er helemaal klaar mee. Ze vindt het gedrag van Johan ontzettend provocerend. En vindt dan ook dat de bewoners die niet uitgenodigd zijn zich niet moeten verlagen tot hun niveau. Ze voelen zich nu echt de koning! Ze voelen zich nu heel stoer laat Billy met een zucht weten. Waar Billy voornamelijk niet tegen kan is dat Johan met deze actie alles kapot maakt waar ze zolang voor gevochten heeft. Hij zorgt voor onrust en groepjes reageert Madilia geïrriteerd. Ze zien Johan als een soort goeroe denkt José op haar beurt. Het groepje in de loods wil morgen al het werk neerleggen, als een soort protest. Ik doe geen cent meer voor de bv benadrukt Billy aan het einde van het gesprek. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *