Beau, Billy, José, Linda, Madilia en Romy organiseren ook een besloten feestje

Beau, Billy, José, Linda, Madilia en Romy organiseren ook een besloten feestje

Het besloten bootfeest van Johan zorgde voor een hoop boze reacties in de groep. Terwijl het feest nog altijd bezig was besloten Beau, Billy, José, Linda, Madilia en Romy afgelopen avond ook een besloten feestje te organiseren. Cemal en Mehmet zonderen zich beneden af achter de computer. De groep trekt rond de klok van tien lekker hun pyjamabroek aan en lopen met zijn allen richting de vide. Met een hapje en een drankje voeren ze de meest uiteenlopende gesprekken met elkaar, uiteraard wordt Johan en zijn besloten feestje ook flink besproken. Ondertussen zit de andere helft van de groep gezellig op de banken in de slaapkamer van de tweeling. Kerstavond was dus gesplitst en niet gezamenlijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *