Demi en Senna brengen wederom de nacht met elkaar door

Demi en Senna brengen wederom de nacht met elkaar door

Na het gezellige besloten bootfeest van Johan kletsen Chipp, Demi, Fay en Senna nog lang na in hun slaapkamer. Rond middernacht wordt er aanstalten gemaakt om naar bed te gaan. Jij slaapt bij Senna vanavond toch vraagt Chipp lacherig aan Demi. Nee sorry lacht Demi. Wat later staan de twee te klieren en te knuffelen in de loods. Als Senna naar zijn optrekje gaat volgt Demi hem. Ze denkt dat Chipp en Fay iets van plan zijn onder de lakens, dus gunt ze hen even wat tijd alleen. In het kasteel van Senna kletst ze wat met hem af. Als ze later in de loods haar tanden gaat poetsen vertelt ze Baldr, Linda en Madilia dat ze bij Senna zal slapen vannacht. Die zijn allemaal in shock en spreken dit later naar elkaar uit. Als ik zijn meisje had geweest jongen zucht Linda. Ook Madilia is verbaasd, ik zou het echt niet pikken benadrukt ze. Als Demi weer in het kasteel van Senna aankomt, kruipt ze bij hem in bed en liggen de twee al snel lepeltje lepeltje tegen elkaar aan. Verder blijft het stil die nacht.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *