De kerstplannen die de bewoners in Utopia gemaakt hadden vallen in duigen

De kerstplannen die de bewoners in Utopia gemaakt hadden vallen in duigen

Het was te verwachten dat het besloten bootfeestje van Johan nog een vervolg zou krijgen. Demi en Fay vragen zich op deze nieuwe dag af of er een centraal is en een kerstontbijt maar dit is allemaal afgeblazen door alles wat er afgelopen is gebeurd. Verbaasd lopen ze naar Beau. We hadden toch een planning gemaakt vraagt ze. Beau knikt en zegt dat ze door de groep te splitsen op Kerstavond flink de plank hebben misgeslagen. Zijn jullie boos op ons? vraagt Fay voorzichtig. Beau laat weten dat ze niet per se boos is op hen maar wel boos op mensen die denken dat alles maar vanzelf gaat. Billy en Romy mengen zich in het gesprek. Ik vind dat jullie je vriendin echt hebben laten stikken afgelopen avond zegt Billy, doelend op Romy. Romy baalt er op haar beurt ook nog steeds heel erg van wat er gisteren is gebeurd. Ze had verwacht dat ze na het bootfeest wel gezellig samen zouden komen maar dat gebeurde niet. Ik heb geen zin in dit gezeik! Ik ga gewoon leuk Kerst vieren zegt Romy. Fay vindt het op haar beurt niet eerlijk dat ze dit achteraf pas te horen krijgt, terwijl ze gisteren geen antwoord van haar kreeg. Laten we lekker onze eigen gang gaan vandaag eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *