Billy heeft geen goed woord over voor de tweeling

Billy heeft geen goed woord over voor de tweeling

Nadat Demi en Fay verhaal kwamen halen waarom iedereen zo afstandelijk is, heeft Billy hier nog wel wat over te zeggen. Ze bespreekt dit samen met José en Madilia. Billy herhaalt nogmaals dat ze vindt dat de tweeling iedereen heeft laten stikken en dan voornamelijk Romy. Ik had niet naar dat feest gegaan als mijn vriendinnen niet waren uitgenodigd voegt ze eraan toe. En heeft geen goed woord over voor Demi en Fay. Niet f*cken met Romy benadrukt ze. Madilia schaamt zich dat Johan dit allemaal heeft veroorzaakt. José snapt op haar beurt niet waarom iedereen zo met hem meeloopt. De schaapjes die achter het rammetje aanlopen voegt ze eraan toe. Romy wil graag goede orde en harmonie!maar van Billy hoeft dit niet meer. Hier is   José het mee eens ook zij is helemaal klaar met enkele bewoners. Nou, dat was een lekker kerstontbijt eindigt Madilia sarcastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. arie at 13:39

  Met z’n allen bij de kerstboom gaan zitten vanavond
  En kijk elkaar eens aardig aan
  Wie weet helpt het
  Verdriet in de ogen van Billy
  M’n hart doet er zeer van.
  UTOPIA ideale samenleving of totale chaos,
  of totaal verdriet.
  Neem vanavond met z’n alleen een glaasje wijn,
  wie weet helpt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *