Johan heeft door zijn besloten feest een twee splitsing gemaakt in Utopia

Johan heeft door zijn besloten feest een twee splitsing gemaakt in Utopia

Een select groepje vierde afgelopen avond een feestje op de boot van Johan. Zo ongeveer de helft van de bewoners waaronder Linda, kreeg geen uitnodiging voor het feest en dat zit haar niet lekker. Ze uit dan ook haar frustraties tegenover Mehmet. Johan heeft duidelijk een twee splitsing gemaakt in de groep. Hij laat Chipp de uitnodigingen maken en die gaat hij selectief uitdelen. Op kerstavond. En dan zitten wij hier in een lege loods zegt ze. En vindt het een kwalijke zaak dat een aantal bewoners de uitnodiging hebben geaccepteerd en daarmee de rest in de kou hebben laten staan. Ook Billy is niet blij met hoe het gisteren is gegaan maar besluit zich er niet meer druk om te maken. Ik ben er klaar mee om erover te praten. Dat maakt het alleen maar groter zegt ze tegen Romy. Ook Romy is er op haar beurt klaar mee en wil niet meer achterom kijken. Het is tijd om een gezellige kerst te hebben met de mensen die wel met haar willen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Harry at 18:02

    Ze kunnen Johan en z’n handlangers maar op ėėn manier onderuit halen, helemaal doodzwijgen dat ploegje. Doen als of ze er helemaal niet zijn. Ook niet op vragen of iets dergelijks reageren. Met een paar dagen gaan ze op de knietjes en zijn ze te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *