Hoe denkt Demi over haar logeerpartij met Senna?

Hoe denkt Demi over haar logeerpartij met Senna?

Voor de tweede keer hebben Senna en Demi met elkaar geslapen. En dat terwijl Senna buiten Utopia een vriendin heeft. Romy is benieuwd hoe Demi hier tegenaan kijkt. Zou Demi het erop wagen als Senna zijn vriendin niet in het spel was? Ik weet sowieso dat het niet gaat gebeuren. De intenties zijn er niet. Het is een hartstikke leuke jongen maar verder is er niet de intentie om elkaar leuk te vinden zegt Demi. Van haar mag iedereen denken wat ze willen, zolang Senna en zij maar weten hoe het zit. Romy vindt het op haar beurt belangrijk dat Senna zijn vriendin weet dat er niets speelt en daar is Demi het helemaal mee eens. En ze lijkt gerustgesteld nu ze weet wat Demi haar mindset is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *