Demi is ervan overtuigd dat José er alles aan doet om haar en Fay een hak te zetten

Demi is ervan overtuigd dat José er alles aan doet om haar en Fay een hak te zetten

Romy ziet het einde van Utopia naderen en vindt dat de bewoners juist nu van elkaar moeten genieten. Hoe kan ik met José chill zijn vraagt Demi aan Romy. Ja, dat snap ik reageert Romy. Demi en Romy hebben het vervolgens over het schilderij dat José maakt voor Madilia. Madilia hoeft niet te betalen voor dit schilderij, terwijl de Demi en Fay een paar dagen geleden een ruzie met José hadden omdat ze erop stond dat zij wel voor hun schilderijtjes betaalden. Demi is ervan overtuigd dat José dit expres doet om haar en Fay een hak te zetten. En benadrukt dat José wel ter promotie van hen rond mag lopen met een groene sjaal uit de collectie van de tweeling. Ze is lucht voor mij sluit Demi het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Ria at 13:11

      e z ik snap niet dat je ernaar kijkt,als je er zoveel moeite mee heb.Als ik blij zou zijn dat het binnenkort afgelopen zou zijn,zou ik niet kijken,wat houd je tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *