De bewoners brengen de avond van eerste kerstdag gezellig met elkaar door

De bewoners brengen de avond van eerste kerstdag gezellig met elkaar door

Nadat de bewoners kerstavond gesplitst vierden, hebben de bewoners besloten het afgelopen avond wel gezellig te maken. Beau en Billy hebben na een kleine brainstormsessie een spel bedacht waarbij iedere bewoner anoniem drie vragen bedenkt. Die vragen gaan vervolgens in een bak en worden willekeurig getrokken en beantwoord door de bewoners. De vragen mogen over alles gaan en ze mogen ook best een beetje spannend zijn. Welke bewoner is bijvoorbeeld het meest lui? Of met welke bewoner zou je op een onbewoond eiland willen zitten? Beau maakt een rondje langs haar mede bewoners om te peilen of ze in zijn voor het spelletje. Ze reageren enthousiast en beginnen direct met het bedenken van vragen. Beau is wat huiverig om Johan te vragen mee te doen, aangezien het nog steeds niet echt botert tussen de twee. Die taak neemt Demi op zich. Ze legt het spel uit en Johan lijkt er in eerste instantie positief tegenover te staan. Leuk idee zegt hij. Maar wanneer Demi vervolgens vraagt of hij meedoet krijgt ze een nee te horen. De bewoners behalve Johan, hebben dus een leuke activiteit op de planning staan vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *