Madilia en Beau hopen dat Johan zich in de toekomst meer van zijn goede kant gaat laten zien

Madilia en Beau hopen dat Johan zich in de toekomst meer van zijn goede kant gaat laten zien

Demi, Fay en Romy hebben eerder een poging gedaan tot een verzoening tussen Johan en Beau. Johan had hier echter geen behoefte aan en sloeg daarom de uitnodiging af. Madilia vraagt zich af wat Beau hiervan vond en vraagt haar daarom met haar te kletsen op de vide. Madilia vertelt dat zij net als Beau op een gegeven moment heel goed met Johan omging maar dat ze deze vriendschap nu toch opgegeven heeft. De twee hopen dat Johan zich in de toekomst meer van zijn goede kant gaat laten zien. Een kant waarbij hij meer initiatief neemt en meer respect heeft voor anderen. Ze zijn het erover eens dat Johan veel humor heeft maar dat die humor snel beledigend werkt. Stel je voor dat het toch wat zal worden tussen jou en Johan zegt Madilia tegen Beau. Dan vraag ik me af of dat buiten de poort ook standhoudt voegt ze eraan toe. Beau heeft hier op haar beurt geen vertrouwen in omdat Billy haar een keer had verteld dat Johan tegen haar had gezegd dat hij niet oprecht is met Beau. Ik wacht op de ware hier buiten sluiten de twee gezamenlijk af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *