Een man wil graag met Beau komen borrelen op tweede kerstdag

Een man wil graag met Beau komen borrelen op tweede kerstdag

Beau heeft nog niet zo lang geleden samen met Chipp een dienst op de Utopia webwinkel beschikbaar gemaakt. Beau wil tegen betaling met mensen borrelen en afgelopen avond heeft ze haar eerste reactie ontvangen. Een 22-jarige onderwijsassistent ziet het wel zitten om zijn tweede kerstdag met Beau door te brengen. In de brief stelt hij zich voor aan Beau en benoemt hij ook dat hij houdt van sporten. Beau was natuurlijk al erg enthousiast maar dit laatste lijkt haar interesse nog meer te grijpen. Bij het zien van de bijgevoegde foto’s zijn Demi, Fay en Billy erg enthousiast. Wat een leuke jongen laat het drietal weten. Ook bij Beau verschijnt er al snel een glimlach van oor tot oor. Dit belooft veel goeds voor tweede kerstdag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *