Beau spreekt met Baldr over Johan omdat zij hun vriendschap mist

Beau spreekt met Baldr over Johan omdat zij hun vriendschap mist

Beau raakt maar niet over Johan uitgepraat. Dit komt omdat ze de kans niet van Johan krijgt om met hem te praten. Baldr is een goede vriend van Johan en besluit Beau afgelopen avond met hem te praten. Ze vertelt hem dat ze het graag met Johan uit wil praten maar dat ze niet weet waarom hij zo boos op haar is. En zegt dat Johan haar net zo goed heeft gekwetst als dat zij waarschijnlijk bij hem gedaan heeft. Baldr legt Beau vervolgens uit dat Johan het niet waardeert hoe ze en publiek kwaad over hem sprak. Beau snapt dat hij dat niet leuk vond maar tegelijkertijd heeft hij haar ook voor lul gezet in het centraal. En geeft nogmaals aan dat ze heel graag hier met Johan over wil praten maar dat hij haar die kans niet geeft. Daarnaast vond ze het vervelend om te zien hoe Johan na hun akkefietje zijn pijlen direct weer op Billy richtte. Dan zet je me echt te kakken, ik dacht dat we iets oprecht aan het opbouwen waren benadrukt Beau. Baldr weet niet precies hoe hij hier op moet reageren maar zegt wel dat het belangrijk is dat iedereen Utopia positief met elkaar afsluit. Als ik daar iets in kan betekenen dan wil ik best iets doen sluit Baldr het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *