Wat er op de ochtend van eerste kerstdag allemaal in Utopia gebeurde

Wat er op de ochtend van eerste kerstdag allemaal in Utopia gebeurde

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. De ochtend is alweer ver ten einde maar wat is er in Utopia gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Senna zit achter de computer als hij erachter komt dat er een handtekeningenshirt is verkocht. Hij roept Cemal erbij, aangezien de twee het shirt op de webwinkel hebben gezet. In totaal hebben ze nu drie shirts verkocht en Senna besluit de facturen uit te printen. Dit gaat alleen niet zo gemakkelijk, want de printer werkt niet echt mee. De twee proberen uit te vogelen wat er met het apparaat aan de hand is. Ondertussen kleden Billy en Romy zich aan bij de kledingkasten. Het idee van iedereen om half 10 te beginnen loopt wel in de soep nu zucht Romy. Billy knikt en laat weten dat ze erg baalt dat ze zo laat is opgestaan. Hoewel het wel de feestdagen zijn, wil ze toch graag vroeg opstaan. Niet veel later komt Beau erbij staan. Romy vertelt aan haar dat ze heel veel zin heeft om te schilderen vandaag. Hier kan Beau zich wel in vinden en ze besluit dat ze samen vandaag gaan schilderen. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *