Volgens Johan probeert Beau hem jaloers te maken

Volgens Johan probeert Beau hem jaloers te maken

Afgelopen avond hebben Beau en Baldr een gesprek gehad over Beau haar ruzie met Johan en deze ochtend praat Baldr Johan bij. Hij laat weten hoe Beau zich voelt en wat ze aan hem heeft verteld. Baldr heeft het gevoel alsof Beau een beetje jaloers was op Billy, aangezien Johan weer goed met haar door één deur kan. Johan moet hierom lachen en merkt op dat Beau zelf ook de hele tijd bezig is met Senna. En nu gaat ze daten en mij jaloers proberen te maken vervolgd Johan, doelend op Beau haar nieuwe dienst Borrelen met Beau en de eerste afspraak die gepland staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 16:14

    Beau, pin je niet vast op Johan. Zijn gedrag wat hij vertoond komt voor 100% overeen met schizofrenie. En daar komt hij niet weer van af. En met zo’n iemand kun dagelijks niet mee leven. Dat houd niemand vol. Beau zet hem opzij en denk aan jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *