Johan is bezig met het maken van een heftige rap

Johan is bezig met het maken van een heftige rap

Johan heeft al een keer eerder een rap geschreven in Utopia, waar niet iedereen zo blij mij was. Ook vandaag besluit hij een rap te schrijven. En gaat op de banken aan de slag met een songtekst. Als hij een stuk af heeft laat hij het aan Baldr en Senna horen. De mannen moeten lachen om Johan zijn ongezouten mening die in de tekst is verwerkt. Johan heeft het vooral op acht bewoners gemunt die hij niet vertrouwt. Linda, Madilia, Billy en Romy komen allemaal langs. Is hij te hard of te grof vraagt Johan aan zijn twee mede bewoners. Senna moet toegeven dat de tekst inderdaad grof is. Demi en Fay horen even later ook de raptekst aan. Waarom doe je dit vraagt Fay verbaasd. Het is wel een beetje heftig voegt Demi eraan toe. Johan haalt zijn schouders op en stelt dat de waarheid verteld moet worden. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *