René mag een dag Utopia verlaten om de Voedselbank te ondersteunen

René mag een dag Utopia verlaten om de Voedselbank te ondersteunen

Beau heeft een brief voor de groep. Als haar mede bewoners zich om Beau heen hebben verzamelt leest ze deze voor. De brief is van de Voedselbank Gooi & omstreken. De Voedselbank helpt de armste in het land door ze te voorzien van een voedselpakket en met de feestdagen is het natuurlijk van groot belang dat er zoveel mogelijk mensen geholpen worden. De organisatie heeft daarom een bijzonder verzoek, ze nodigt één bewoner uit om de Voedselbank te ondersteunen bij de uitgifte van de pakketten aanstaande donderdag. Hier zoeken ze wel de uitgelezen persoon voor, iemand met inlevingsvermogen, die onbevooroordeeld is, idealisme nastreeft en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. De bewoners spreken af om geen lootjes te trekken zoals bij de Kerstparade maar om te gaan stemmen.

Als iedereen vervolgens rondom de grote tafel zit is het tijd voor de loting. De groep besluit om allemaal drie namen op een briefje te schrijven, die het beste bij het verzoek passen. Als iedereen dit heeft gedaan, worden alle briefjes in een pot gestopt. Beau haalt de briefjes vervolgens een voor een eruit en leest de namen voor, terwijl Billy de stand bijhoudt op papier. Linda en René zijn duidelijk de favorieten maar uiteindelijk wint René de meeste stemmen. René voelt zich gevleid en is blij dat hij Utopia mag vertegenwoordigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *