Billy twijfelt of zij wel een goede Utopiaan is

Billy twijfelt of zij wel een goede Utopiaan is

Na de stemming voor welke bewoner Utopia mag verlaten om de voedselbank te helpen neemt Billy het briefje met de uitslag erop naar haar penthouse. In alle rust bekijkt ze het papiertje en telt ze de stemmen. Als ze dit heeft gedaan, loopt ze naar Beau toe. Het valt Billy op dat de criteria die de Voedselbank aangaf, ook wel de criteria is voor de Ultieme Utopiaan. En dan scoort René dus best wel hoog voegt Billy eraan toe. En merkt daarna op dat deze stemming misschien wel een graadmeter is voor de toekomst. Daarom maakt ze zich zorgen, want zij en Beau hebben geen stemmen ontvangen. Beau laat weten dat ze wat minder bang is, aangezien ze al een paar keer naar buiten mocht. Ik word er een beetje zenuwachtig van, van de groep moet ik het dus niet hebben eindigt Billy. Denk jij dat Billy gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Peter at 15:55

    Onzin, lieve Billy jij herpakt jezelf iedere keer weer, je had ook weg kunnen gaan, maar koos er voor het allerbeste uit jezelf te halen en tot het einde jezelf te gaan presenteren. Voor mij ben je Utopiaan van het jaar, hou vol, laat je niet gek maken!!

    • Karel at 21:07

      Volgens mij heb jij een andere bril op dan de meeste, Bil haar gedrag is altijd ten koste van een ander. Ze zegt dit en doet iets anders. Ze probeert altijd iemand door de slijk te trekken en zelf droge voeten te houden. Jammer….het kon zoveel anders…en dat is nou juist wat Nederland ziet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *