Beau ontvangt haar borrel date in Utopia

Beau ontvangt haar borrel date in Utopia

Beau is al de hele middag druk in de weer met het voorbereiden van haar date. Vandaag is namelijk de eerste keer dat borrelen met Beau plaatsvindt. Chipp en Fay hebben ook het een en ander gedaan als verrassing. Chipp heeft besloten om de entree van Beau’s Beauhut kerstachtig te maken, aangezien het toch tweede kerstdag is. Beau moet lachen om de verrassing en bedankt haar mede bewoners. Niet veel later haalt Chipp Beau haar borrel date op bij de poort en brengt hij hem naar haar. Ook dit komt als een verrassing voor Beau, aangezien ze hem later had verwacht. Ondanks dat het onverwachts komt, ontvangt ze haar gast vrolijk. De borrel kan beginnen! Hoe zal het verder verlopen? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *