Demi heeft een verrassing voor Senna

Demi heeft een verrassing voor Senna

Terwijl Beau aan het borrelen is met haar gast bedenkt Demi een leuke activiteit voor haar en Senna als verrassing. Demi bedenkt met Romy dat ze moeten kaarten en ze besluiten helemaal uit te pakken. De tafel waarop gekaart gaat worden wordt door de twee klaar gezet en versierd met kaarsen. In het midden legt Demi een mooi doosje met een strik waarin ze de kaarten doet. Romy stelt voor om het nog leuker te maken dat Demi ook een briefje voor Senna schrijft. Op het briefje schrijft het Demi wil jij met mij…? waarbij ze de activiteit nog in het midden laat. Zorgvuldig legt ze het vervolgens papiertje op het doosje. Demi roept Senna bij zich en laat weten dat ze een cadeautje voor hem heeft. Nieuwsgierig neemt Senna plaats aan tafel en pakt hij het briefje van het doosje. Hardop leest hij het briefje voor en met een verbaasde blik maakt hij het doosje open. Als hij het kaartenspel ziet liggen, begint hij hard te lachen. Ook Romy en Fay die van een afstandje toe kijken, komen niet meer bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *