Hoe verliep de borrel date van Beau?

Hoe verliep de borrel date van Beau?

Op tweede kerstdag heeft Beau haar eerste gast voor  borrelen met Beau ontvangen. Beau en de mannelijke gast beleven een gezellige middag maar aan alles komt een eind. Als de date erop zit wordt Beau al snel ondervraagd door haar mede bewoners. Hoe was het vraagt Madilia nieuwsgierig. Beau vertelt met enthousiasme over haar date. Het was heel gezellig en totaal niet ongemakkelijk legt ze uit. Chipp vraagt ondertussen aan Bart, de mannelijke gast hoe hij de date heeft ervaren. Ook hij is enthousiast. Komt er nog een borrel? wil Chipp weten. Daar geven de twee allebei geen antwoord op. Lachend vertelt Beau dat Bart misschien nog wel een keer naar Utopia komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *