Fay is ontroostbaar

Fay is ontroostbaar

Als Demi en Fay even bijkletsen in het kasteel, vraagt Demi bezorgd aan Fay of het wel goed gaat. Al snel schieten er tranen in Fay in haar ogen en snikkend laat ze aan Demi weten dat de boze reacties van de andere bewoners haar toch meer doen dan ze dacht. Het feit dat de tweeling naar het bootfeestje van Johan is gegaan, is hen niet in dank afgenomen door een aantal bewoners. Daarbij koos Mehmet tijdens de vragenronde ook nog voor Demi en Fay bij de vraag wie hij op dit moment naar huis zou stemmen. Dit bij elkaar verpest de sfeer in Utopia voor Fay en ze legt Demi uit dat ze de manier waarop de bewoners met elkaar omgaan niet leuk vindt. Maar het allerergst vindt ze nog dat ze deze negatieve gevoelens toelaat, aangezien de andere bewoners dit juist willen volgens Fay. Demi troost Fay vervolgens en begrijpt haar helemaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *